۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۵۷

جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی خبر داد:

انهدام باند کپی کنندگان کارت عابربانک در آذربایجان شرقی

انهدام باند کپی کنندگان کارت عابربانک در آذربایجان شرقی

مرند - جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از انهدام باند کپی کنندگان کارت عابربانک شهروندان در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جعفر مهتابی جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی، ظهر امروز در گردهمایی فعالان مجازی شهرستان مرند از دستگیری باند سرقت از حساب های شهروندان استان آذربایجان شرقی خبر داد و ابراز داشت: افرادی غیربومی با حضور در استان آذربایجان شرقی با استفاده از دستگاه اسکیمر، با کپی برداری از کارت های بانکی و اطلاعات آن ها، حساب شهروندان را خالی می کردند که در یک مورد ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از حساب یکی از شهروندان به سرقت برده بودند که این افراد دستگیر شدند و پرونده این مورد همچنان مفتوح است.

جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی افزود: هکرها به ویژه در ماه محرم با احساسات مردم سوء استفاده می کنند که مثلا شما برنده سفر به عتبات عالیات شده اید، و در ادامه از شما می خواهند که شماره روی کارت را در اختیار فرد قرار دهید تا مبلغ را به حساب شما واریز کنند، سپس با ترفندهایی شما را به کنار عابربانک می کشانند تا به رمز دوم شما دسترسی پیدا کرده و حساب شما را خالی کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه جرائم فضای مجازی روز به روز در حال افزایش است، تاکید کرد: ارزش های اسلامی در برخی از کانال ها و گروه های فضای مجازی به سخره گرفته می شود تا با دین اسلام مقابله کنند، تبلیغ علائم و نمادهای شیطان پرستی نیز از دیگر راهکارهای دشمنان اسلام در فضای مجازی است.

جانشین پلیس فتا استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: فروشندگان مواد مخدر با توجه به اینکه هویت فروشندگان در فضای مجازی پنهان است، از بستر این فضا بهره می برند، برخی مواد و لوازم بهداشتی نیز به فروش می رسد که اعتیادآور است.

مهتابی تاکید کرد: فایل های صوتی خاصی در فضای مجازی منتشر می شود که به مخدرهای صوتی شهرت دارند که موجب افسردگی و گوشه گیری نوجوانان می شود.

وی در بخش دیگری با اشاره به ترفندهای مختلف هکرها اظهار داشت: گوشی موبایل آلبوم عکس نیست، در صورت هک شدن و یا به سرقت رفتن، تصاویر و مطالب گوشی به راحتی قابل دسترسی است و باید در بارگذاری برخی عکس ها دقت کرد.

جانشین پلیس فتا آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به اینکه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) از سال ۱۳۹۰ در کشور دایر شد، ابراز داشت: تامین امنیت کاربران در برابر هکرها و سایت های جعلی، ایجاد بستری امن برای کاربران، صیانت از ارزش های انسانی جامعه، مبارزه با فرقه های ضاله و جلوگیری از فعالیت شیطان پرستان، از مهم ترین اهداف راه اندازی پلیس فتاست.

کد خبر 4401292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha